WESTENDE

09-09-2023

Tornooi in Westende van 09/10-09-2023 was een succes over gans de lijn. De afwezigen hadden eens te meer ongelijk. Prachtig weer was het aan het zeitje en onze leden lieten zich niet onbetuigd. Zij behaalden een prachtige derde plaats in de "put" van Westende, vlak naast de zeedijk.

Vrijdag waren we al eens poolshoogte gaan nemen in de "PICKLEBAR" waar we uitvoerig spraken met Wim Heggerick en zijn vrouw Noëlla. Waaraan we ons konden verwachten en hoe de tweedaagse er zou uitzien. Hoelaat we dienden aanwezig te zijn op zaterdag en praktische zaken zoals waar je best je auto kon parkeren, enz. enz.

Na whatsappkontakt konden we Danny en zijn vrouw Annemie ook begroeten en dronken we wat op het terras van de PICKLEBAR, in afwachting dat Marleen en Yves ook zouden arriveren.

Zelf hadden we ingecheckt in het PAX hotel in Diksmuide, net geen 20 km verwijderd van the place to be. Danny zat dan weer in Middelkerke en Yves en Marleen zaten in een B&B in Westende zelf.

We spraken af om de volgende morgen rond 09:30 aanwezig te zijn op de "heilige grond".

Zaterdag rond 09:30 arriveerden we aan de put van Westende, waar Marleen en Yves al lekker onder één van de parasols genoten van het uitzicht over de vier pickleballbanen. Kort nadien volgden Danny en Annemie, alsook Nele en Wim. Alle deelnemers ontvingen een goodiebag en na de korte briefing van initiator Wim en de paringen van Amy was het tijd om de wedstrijden te laten beginnen. We kwamen oude bekenden tegen als Kris Van Dooren, en andere spelers van Aarschot. Zelf werden we aangevuld met drie fantastische meiden die onze equipe kwamen vervolledigen. De meesten waartegen we dienden te spelen waren toch wel een maatje te sterk voor ons, maar we vochten voor wat we waard waren en zodoende zaten er toch een paar verrassende overwinningen in vooraleer we aan de broodjes begonnen...

Na de versterking was het weer alle hens aan dek en spoelden de matches als golven over ons heen. Amper gedaan of er kwam weer een oproep om te spelen... tot half vijf en dan was de pijp bij de meesten onder ons uit. Tijd om te verfrissen en te genieten van een heerlijk aperitief, gevolgd door een copieus BBQ, goed afgekruid en zeer lekker. Het dessert sloot deze prachtige dag af en na de laatste ronde trokken de meesten van ons naar hun overnachtingsadres. Morgen kwam er weer een dag aan...