PICKLEBALL

MET DE VRIENDEN

Mariënborgh (MARI)
Deze sporthal bevindt zich te Edegem, Doornstraat 65. Spiksplinter nieuwe vloer en een gezellige grote cafetaria omgeven door een groot terras, waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer

Speeldag
Maandagavond van 19:00 - 20:00

Woensdagavond van 19:00 - 20:00

MARI

MATERIAAL
Bevindt zich in de zaal en moet nog worden opgezet en na het spelen terug worden geplaatst op de daarvoor voorziene plek.

OPZETTEN
De eerste aanwezigen worden verzocht zodra ze zijn aangekomen, het materiaal uit de bergruimte te nemen en reeds op te zetten, zodat iedereen zo vlug mogelijk kan beginnen spelen.

AFBREKEN
Ten laatste vijf minuten voor 20:00 uur moet de zaal leeg gemaakt worden, d.w.z. dat je zo vlug mogelijk het net van het terrein verwijdert en netjes opplooit naast het terrein, zodat de volgende huurders op tijd kunnen beginnen sporten.


Buurtsporthal Kiel (KIBU)
De sporthal bevindt zich te Antwerpen-Kiel aan de Leyweg, naast Digipolis en vlak naast zijn grote broer sporthal Kiel. Het lijkt op een viskesbak.

SPEELDAG
Maandagavond van 19:00 - 21:00

KIBU 

MATERIAAL
Wordt meegebracht door de verantwoordelijke in draagtassen.

OPZETTEN
Zodra de zaal vrij wordt gegeven kan je de netten opzetten.

AFBREKEN
Ten laatste om 10 minuten voor 21:00 beginnen we met alles af te breken en weer in de draagtassen te deponeren, dewelke de verantwoordelijke weer meeneemt (of indien mogelijks achterlaat).

CAFETARIA
Opgelet: dit is een stedelijke sporthal zonder cafetaria. Indien je nog wil verbroederen stellen we voor dat je naar één van de cafeetjes aan de Troonplaats afzakt...


Turnzaal St. Ritacollege (RITA)

De turnzaal bevindt zich op de eerste verdieping. We spreken dan ook steeds af op de parking om kwart voor 19:00 en gaan gezamenlijk in groep binnen via de badge, om de poort te openen. Vervolgens lopen we de eerste blok om en gebruiken de badge om de deur te openen. Met een code openen we de sleutelkast en begeven ons vervolgens naar de eerste verdieping met trap of lift.

SPEELDAG

Vrijdagavond van 19:00 - 21:00

RITA

MATERIAAL

Staat ter plaatse in de opbergplaats

OPZETTEN

Iedereen helpt mee op te zetten

AFBREKEN

Iedereen helpt mee opruimen: netten in de tassen, ballen sorteren.