MISSIE EN VISIE

VAN PICKLEBALL - ANTWERPEN

Wat is nu de bedoeling van onze PICKLEBALL-FAMILIE? We hopen een (h)echte vriendenclub te kunnen oprichten waar iedereen aan zijn trekken komt: jong of oud, dik of dun, noem maar op... waar je zelf niet veel voor moet investeren: al het materiaal wordt ter beschikking gesteld!

Pickleball Antwerpen/Zwijndrecht/Wommelgem/ Herent en Beveren wil mensen dichter bij elkaar brengen en daardoor de samenhorigheid in de maatschappij vergroten. Solidariteit en verdraagzaamheid staan centraal binnen onze sportclub.

Pickleball is fun!

Onze geliefde sport moet voor iedereen toegankelijk zijn, daarom houden we onze prijzen bewust laag: zowel het abonnement als de effectieve losse speeluren (inclusief gebruik hal en materialen) en proberen we niet-sporters zoveel mogelijk naar ons toe te trekken om toch in beweging te blijven, of te komen.

Ook mindervaliden (G-sporters) zijn bij ons welkom om lekker te picklelen met vrienden.

Zowel Pickleball Antwerpen, Pickleball Zwijndrecht, Pickleball Beveren, als Pickleball Wommelgem willen een belangrijke rol spelen in het verbinden van mensen en het verschil maken voor specifieke doelgroepen die drempels ondervinden om sociale contacten te leggen en te onderhouden.

We willen in de eerste plaats zoveel mogelijk niet-sporters, G-sporters, sportievelingen en alleenstaanden aan het pickleballen krijgen met veel aandacht voor de link tussen sport, bewegen en nieuwe mensen ontmoeten.

Momenteel spelen we  slechts op 2 dagen en in twee sporthallen, maar we zijn volop aan het zoeken naar meer sporthallen en uren, zelfs buitenlocaties waar we eventueel terecht zouden kunnen in de toekomst.

16/6/2023 Binnenkort spelen we op 3 dagen en in 4 sporthallen en we zijn nog steeds zoekende om bijkomende clubs op te richten?

Weet jij misschien een locatie of een plein waarvan je denkt: dit zou wel eens goed zijn om te pickelen, laat het ons dan weten.

We zijn er je dankbaar voor!