D I A D E M

RIPTIDE YELLOW of TEAL

De DIADEM RIPTIDE PADDLE is de perfecte optie voor de serieuze pickleball-speler die de bank niet wil breken! Perfect uitgebalanceerd en gemakkelijk te swingen, je zult meteen kunnen genieten van het spel van pickleball. Kies tussen de echte Diadem teal, of het elektrische geel. De Riptide-peddel maakt gebruik van HMT-vezel, een mengsel van warmgesmolten glasvezel om je basislijnslagen kracht te geven en op te bergen, evenals een ruw oppervlak om extra spin te krijgen. De dikke bumper voorkomt krassen op het peddeloppervlak terwijl je de do's en don'ts van het spel leert. Een .55in/14mm dikte met een 8mm honingraat cel binnenstructuur bootst onze high-end Icon paddles na voor extra kracht. De volgende pickleball kampioen begint hier.

USA Pickleball Goedgekeurd.

Verkrijgbaar in teal en gele kleuren.

Riptide is ook verkrijgbaar in een paarse kleur als een speciale editie paddle voor Hospitality Homes - een deel van de opbrengst van de aankoop zal worden gedoneerd aan deze organisatie.

Gewicht: 7,6 oz

Lengte 16 in 

Breedte 7,6 in 

Dikte 0,55 in (14m)
Honingraatdichtheid: 8 mm PP

Bouw: Glasvezel

Lengte handvat 5"
Handvatmaat 4" (0) 


HERO ORANGE of BLUE

De DIADEM HERO PADDLE is de perfecte peddel voor de eerste keer pickleball-speler. Lage kosten en comfortabel in gebruik, deze peddel is ideaal om het spel van pickleball mee te leren. Het brede gezicht geeft je het maximale oppervlak om met de bal in contact te komen terwijl je aan het leren bent. Met dezelfde HMT-vezel als onze Riptide-lijn is de Hero licht van gewicht en gemakkelijk te slingeren. De dikkere bumper voorkomt schade tijdens je leerdagen
op het veld. Met .55 in dikke en 8 mm honingraatkern, zal de stroom gemakkelijk te zien zijn. De volgende pickleball kampioen begint hier.

Gewicht: 7,6 oz

Lengte 15,6 in
Breedte 7,8 in
Dikte 0,56 in
Honingraatdichtheid: 8 mm PP

Bouw: Glasvezel

Lengte handvat 5"
Handvatmaat 4" (0) 


ICON WHITE


ICON BLACK