KIBU = Antwerpen Kiel, Leyweg

KOME = Lier, Eeuwfeestlaan 13

RITA = Kontich, Pierstraat


Buurtsporthal Kiel 2 (KIBU)

De sporthal bevindt zich te Antwerpen-Kiel aan de Leyweg, naast Digipolis en vlak naast zijn grote broer sporthal Kiel. Het lijkt op een grote viskesbak.


SPEELDAG

Maandagavond van 19:00 - 21:00

 St.-RITA COLLEGE (RITA)

We spelen hier in de turnzaal van het college op de 1ste verdieping. Afspreken doen we omstreeks 18:45 zodat we in groep naar binnen gaan, vanwege de veiligheidsregels. We parkeren op deze parking!


SPEELDAG

Vrijdag van 19:00 - 21:00


DE KOMEET LIER (KOME)

Prachtige sporthal te 2500 Lier, in de Eeuwfeestlaan 183. Er bevindt zich een multifunctionele sporthal en een turnzaal. Bovendien is het altijd gezellig druk in 't café. 

 

SPEELDAG

Woensdag van 13:00 - 14:30 initiatielessen

DE DREEF VORSELAAR (DREE)

Fantastisch sportcomplex midden in het groen, gelegen in Vorselaar, Oostakker 1. Hier vind je voetbalvelden, een sporthal, een turnzaal, speeltuin, petanquemogelijkheid, tennisvelden, padelinrichtingen en bovenal een leuke cafetaria met groot zonneterras!

SPEELDAG

Donderdag van 18:00 - 20:00 initiatielessen


EL CITADEL (CITA)

Op de locatie "El Citadel" te Borsbeek liggen momenteel twee pickleball veldjes. Er zijn momenteel wel wat problemen met de 'bouncing', maar dit zal zo spoedig mogelijk opgelost worden.

Het is de bedoeling dat we als club op vaste dagen hier buiten spelen. Vanzelfsprekend kan je ook alle dagen vrij spelen, tegen voorwaarden van El Citadel.