TRAINERSCURSUS

15-02-2024

Een trainerscurus voor tennis- en padelleraren om hen het pickleballen bij te brengen, zodat ze binnen afzienbare tijd ook een diploma kunnen behalen voor pickleball.

Reeds vroeg vertrokken vanuit Antwerpen, het was nog pikkedonker en uiteindelijk was ik dan toch om 9:00 ter plekke waar ik me te goed kon doen aan een warme koffie. Ik was de tweede die arriveerde. Bij mondjesmaat kwamen de cursisten binnen gelopen; de meesten kenden elkaar van het tennis of de padel. Uiteindelijk kwamen ook de lesgevers binnen en werden de namen gecontroleerd en de naamplaatjes opgekleefd... In totaal zouden we met 30 mensen zijn die het pickleballen onder de knie wilden hebben en proberen, zodat ze zelf zouden kunnen lesgeven in de toekomst.

Er zouden drie lessen worden gegeven, waarvan de eerste dus vandaag plaats vond. Weer mooie contacten gelegd dewelke we in de toekomst kunnen gebruiken. Ook de belofte gekregen van de assistent om eens een keertje te komen lesgeven in Antwerpen. Hieronder het programma van de dag.