HOOGEVEEN 2

08-07-2023

De tweede donderdag en deze keer met twee kandidaat trainers die meereden naar het Hoge Noorden van Nederland, om les te krijgen van de beste pickleballspeler van NL. Deze keer inclusisief verrassing, want er waren nog 4 meiden die proefkonijnen waren.

Zoals vorige week waren we ook nu als waardige WAZE-rijders rond half twaalf aangekomen aan de pickleballvelden van Hoogeveen, alwaar we werden opgewacht door Jan Jaap en zijn vier vrouwelijke speelsters die als sparringpartners zouden fungeren voor onze mannen. Zelf was onderstaande zoals gewoonlijk de cameraman en ballenraper van dienst.

Daar het vorige week voornamelijk over techniek ging, was het vandaag meestal tactiek en oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Nadien bleven we nog wedstrijdjes spelen met de Nederlandse vrouwen.

Toen Jan Jaap nog ergens anders verplichtingen had, waren we toe aan koffie en versnaperingen en stelden twee van de vier vrouwen voor of we nog zin hadden... Zo gezegd, zo gedaan en onze jongens lieten zich niet kennen! Tot ruim 15:00 werd er nog naarstig gespeeld en werd de besproken leerstof danig uitgeprobeerd. Wat een verschil in speelstijl tegen een paar uur ervoor...

Beide heren zijn er overduidelijk klaar voor en we zullen hen dan ook binnenkort voorstellen als trainers van Pickleball-Antwerpen. Daar we reuzenhonger hadden, besloten we nog op dezelfde locatie te eten als vorige week en vervolgens was het even tijd om te ontspannen aan een jachthaventje in de buurt van Almere, vooraleer we richting Amsterdam trokken om eens te gaan kijken bij een plaatselijke club die hun wekelijkse clubdag hielden op donderdagavond en volgende week zondag een klein tornooitje inrichten. Allen daarheen zou ik zeggen en leer nieuwe mensen kennen!!!

Zij die volgende week willen meerijden naar Amsterdam, geef een seintje en wij zorgen voor de rest! We zouden doorrijden rond 11:00.