AMBTENARENSPORTDAG

13-09-2023

Op 12 september 2023 was het dan eindelijk zover! Samen met onze eerste luitenant Danny arriveerden wij even na twaalven aan de sporthal van Berlaar, waar de ambtenarensportdag zou plaats vinden. Vijf gemeenten hadden zich hiervoor ingeschreven en vaardigden in totaal ruim 180 gemeentelijke sport-ambtenaren af naar Berlaar voor deze gezellige namiddag waar ze kennis konden maken met nieuwe en minder bekende sporten

Voor pickleball waren er 24 voorafinschrijvingen, maar er waren beduidend meer vrijwilligers dan aangemeld. Geen probleem: Danny en Hugo zouden het klusje wel klaren en nadat ze de netten hadden opgezet, paddels hadden uitgestald hadden we nog net tijd om iets fris te drinken. Het was nodig, want niettegenstaande de airco in de zaal, was het toch beklemmend warm bij gebruik aan zuurstof.

Volgens Peter Vochten van de Sportdienst Berlaar zei, was deze kennismaking bijzonder goed meegevallen en waren de meeste deelnemers razend enthousiast. Dat belooft voor de toekomst en we rekenen er natuurlijk op dat deze medewerkers van de Sportdiensten van Berlaar, Putte, Duffel, Sint-Kathelijne-Waver en Bonheiden de sport zullen uitdragen en promoten in hun gemeenten en ver daarbuiten. Hopelijk zien we ze vlug weer met een eigen club... Op ons kunnen ze alleszins rekenen indien ze nood hebben aan lesgevers of hulp bij het opzetten van hun club.