WEGENS PROBLEMEN BUITEN ONZE WIL OM, VERWIJZEN WE U TIJDELIJK DOOR NAAR PICKLEBALL SINT-GILLIS-WAAS

CHRISTOPHE GORIS

De grote bezieler van PICKLEBALL SINT-GILLIS-WAAS zal jullie met open armen ontvangen in sporthal De Gavers, Kardinaal J. Cardijnstr 1 op zaterdagmorgen van 09:30 - 11:00. Tevens woensdagavond in sporhal De Routen Stationsstraat 201 van 21:00-22:00.

Hij zal jullie bijscholen en alle verdere info verstrekken.

PICKLEBALL-ZWIJNDRECHT

Wekelijks pickleballen in de gemeente Zwijndrecht?

Dat kan!

Elke dinsdag van 18:00-20:00 kan je bij ons terecht om wekelijks je geliefde sport te beoefenen; je kan kiezen uit 3 tijdssloten: van 18:00-19:00, van 19:00-20:00 of van 18:00-20:00. Inschrijven is wenselijk en ... vol = vol!

Wij zijn aangesloten bij KAVVV-FEDES

We verwelkomen je graag in sporthal "Den Draver" Fortlaan 10, Zwijndrecht.

Wens je na de initiatielessen, ingericht door de gemeente Zwijndrecht, nog verder te pickleballen? Dat kan uiteraard! We verzoeken je dan aanwezig te zijn op 18 april eerstkomende, wanneer bijkomende uitleg verschaft zal worden en waar je eventuele vragen zullen beantwoord worden door Hugo Cassimon (voorzitter pickleball-antwerpen.be).

Om één en ander in goede banen te leiden, verzoeken we je wel om de enquete in te vullen, zodat we weten wie er belangstelling heeft om verder te pickelen binnen de nieuwe club Pickleball-Zwijndrecht. Bedankt hiervoor!

Graag op voorhand inschrijven...

Inschrijven doe je zo: je gaat naar RESERVEREN, vervolgens INSCHRIJVEN en klik door op ZWIJNDRECHT.

Vervolgens vul je de gevraagde gegevens in en druk je  op versturen; enige tijd later vind je je naam terug op de site.