PICKLEBALL CAMP-2

29-12-2023

De tweede dag van het PICKLEBALL CAMP in Gifhorn, dichtbij Wolfsburg, dat werd ingericht door GAMMA SPORTS. Er waren op vrijdag 29/12 weer 26 personen ingeschreven die nog wat tips en tricks konden gebruiken,  bijgebracht door twee Amerikaanse profs: MEGAN FUDGE die in de top 5 staat van de wereldranking singles en van RYLER deHEART, die in 2023 5 medailles won op de APP TOUR.

Zoals gisteren begonnen de cursisten ook vandaag weer vanaf 13:00 binnen te druppelen. Onze Amerikaanse stars waren een half uurtje later ook present en werden met argusogen bekeken wanneer ze aan hun opwarming begonnen. Rond 14:00 werd de groep weer in twee gedeeld: Ryler nam acht personen mee naar de kleine zaal en Megan nam de grote groep onder haar hoede. Vandaag ging het over de plaatsing aan de kitchen en de spelversnellingen.

wachten op de masters
wachten op de masters
Bananentijd
Bananentijd

Veel opgestoken tijdens deze tweedaagse; jammer dat er niemand van ons bij was, maar misschien dat we volgend jaar voor een verrassing kunnen zorgen rond deze periode om beide Amerikaanse Profs ook eens naar ons toe te halen... de voorbereidingen zijn alleszins al begonnen!