HOEPERTINGEN

01-05-2023

Daar we gisteren in extremis besloten om niet naar het tornooi in Köln te rijden wegens rugklachten, reden we vandaag door de buien door naar het (verre) Limburg, waar om 14:00 een initiatie begon voor zo'n 12 geïnteresseerden in Pickleball. Mooi weer was het daar in Limburg en geen spatje regen...

Toen we om 13:30 arriveerden waren Bart en Hilde reeds de netten aan het ophangen. Een vermanende vinger die me vroeg om m'n auto te verplaatsen en we konden genieten van deze heerlijke dag vol Limburgse zonneschijn. We zaten juist in onze zetel wanneer Big Boss Hendrik de parking opreed. Reeds snel kwamen de eerste leden en nieuwelingen zich melden en iets later dan voorzien begon de initiatie, gegeven door Hendrik, Bart en Hilde. Een half uurtje later waren de nieuwelingen al partijtjes aan het spelen, terwijl op de andere helft de vaste leden hun partijtjes afwerkten in door lootje-trek gevormde duo's. Benieuwd of er van die geïnteresseerden daadwerkelijk lid zouden worden!

Omstreeks half drie mochten we ook Danny en z'n vrouw Annemie verwelkomen en kon ik hen voorstellen aan de grote jongens van Pickleball Limburg. Van hen kunnen we nog een heleboel opsteken en ideeën opdoen. Zo werden we uitgenodigd om eens met een afvaardiging van ons naar Limburg af te reizen om tegen gelijkwaardige spelers een paar matches te komen spelen. Binnenkort dus de vraag wie er geïnteresseerd is om eens een keertje mee te rijden en zo nieuwe vrienden te maken in Limburg.