GOUDEN DUO

30-09-2023

30/09/2023 Een datum om nooit te vergeten! Op deze prachtige nazomerdag wonnen MARLEEN en YVES het Limburg Open 2023 in het Nederlandse Melick, in de categorie 2.5. Niet alleen komen zij in de annalen van onze nog jonge club, maar tevens zorgden zij ervoor dat ook PICKLEBALL-ANTWERPEN een onvergetelijke datum in haar annalen heeft staan: het is namelijk de allereerste medaille die we als club wisten te winnen op een internationaal platform. Daar waar ze tijdens het eerste Belgium Open nog net naast een medaille grepen, was het dus deze keer prijs.

Niet zonder slag of stoot: in een bitsige halve finale waar de tegenstrevers zich allesbehalve sportief gedroegen, moesten ze nog aantreden in de finale. Daar was het weer één tegen allen met fervente aanhangers die bij elk verlies voor Marleen en Yves hard in de handen klapten en danig op de zenuwen probeerden te werken van het Antwerpse duo. Zij lieten zich echter niet meeslepen en in een beklijvende finale konden ze alsnog het goud binnenhalen! PROFICIAT!

Jammer voor ons andere duo, Danny en de gekoppelde Margot (van Pickleball-Aarschot) die net niet in aanmerking kwamen om de halve finale te spelen en alzo landden op een zeer verdienstelijke 4de plaats.

Hieronder de medaille(s) voor de winnaars

Hiernaast links de winnaars op weg naar de prijsuitreiking