WOMMELGEM

Wekelijks pickleballen in de gemeente Wommelgem?

Dat Kan!

  • Binnenkort geven we op woensdag van 10:00-12:00 initiatielessen, speciaal voor senioren.

  • In de zomerperiode (april-augustus) kan je op maandag bij ons terecht om wekelijks je geliefde sport te beoefenen; dit van 19:30-21:30.

Inschrijven is wenselijk en ... vol = vol!

We verwelkomen je graag in sporthal Brieleke

Brieleke 16, 2160 Wommelgem


Wens je kennis te maken met de nieuwe, maar razend populaire sport pickleball?

Je bent van harte welkom op woensdagvoormiddag van 10:00 - 12:00 (om de 14 dagen). We zullen je daar de basis aanleren van deze nieuwe, gemakkelijke sport. Een sport die een combinatie is van tennis, pingpong, paddel en badminton. We spelen op een badmintonveld met een balletje met gaatjes en een paddle. Weinig blessuregevoelig is het dé sport voor senioren om actief bezig te blijven.

Kom gerust langs en we verzekeren dat je zal gebeten worden door de microbe en dat je veel nieuwe mensen zal leren kennen. Het is pas na drie beurten dat we je vragen om lid te worden. Heel laagdrempelig, lage kosten en goed voor de gezondheid: daar gaan we toch voor? 

Om één en ander in goede banen te leiden, verzoeken we je wel om de enquete in te vullen, zodat we weten wie er belangstelling heeft om verder te pickelen binnen de nieuwe club Pickleball-Wommelgem. Bedankt hiervoor!

Inschrijven doe je zo: je gaat naar RESERVEREN, vervolgens INSCHRIJVEN en klik door op WOMMELGEM.

Vervolgens vul je de gevraagde gegevens in en druk je op versturen; enige tijd later vind je je naam terug op de site.